Bevallen op eigen kracht DANST! Is een nieuwe danscursus voor zwangere vrouwen die start in het najaar 2016 in de regio Delft/Den Hoorn.

De lessen zijn een wekelijks moment voor jezelf waarin je je oplaadt met plezier en positieve energie en beter afgestemd raakt op je eigen kracht en wijsheid. Volgens Wendy Schouten, auteur van ‘Bevallen op Eigen Kracht’ zijn dit de belangrijkste ingrediënten voor een veilig en ongecompliceerd verloop van een natuurlijke bevalling.

De lessen zijn geïnspireerd op verschillende danstradities: Afrikaans dansen,, buikdansen, moderne en klassieke dans en zelfs tapdance! De bewegingen zijn speciaal aangepast aan de periode van je zwangerschap en voor iedereen eenvoudig te volgen. Hierin is geen goed of fout, het gaat er om dat jij je de bewegingen eigen maakt, er plezier aan beleeft en ze aanpast aan jouw behoeften. Vraagt een beweging te veel van je? Dan schakel je gewoon over naar een lagere intensiteit. Zo kan iedereen, in elke periode van haar zwangerschap meedoen aan de lessen.

Lijkt dit je leuk? Stuur een mail ovv je telefoonnummer voor meer informatie en/of een proefles. wschouten70@gmail.com.